Meekijken tijdens reparatie

Tijdens de reparatie aan uw eigen Mercedes klassieker laten wij u via WhatsApp filmpjes op uw telefoon meekijken.

En wilt u uw oude onderdelen terug? Geef dit vooraf aan en wij bewaren alles voor u.

Veel van onze vaste klanten wonen ver weg en zijn druk bezet. Of willen het naadje van de kous weten als het over ‘hun Mercedes” gaat. Wellicht kost het u als echte Mercedes-Benz liefhebber moeite uw Mercedes klassieker of oldtimer uit handen te geven. Of zijn ervaringen uit het verleden er de oorzaak van dat u heel graag af en toe over onze schouders mee wilt kijken tijdens het onderhoudswerk aan uw geliefde klassieker. Dit kan simpel met korte persoonlijke WhatsApp filmpjes via de telefoon. Via WhatsApp berichten service op uw telefoon sturen wij u foto’s of korte ingesproken filmpjes. Zo blijft u op de hoogte van onze bevindingen tijdens de reparatie of onderhoudswerkzaamheden aan uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer.

Hieronder ziet u 3 verschillende voorbeeld filmpjes:


Wij bewaren uw oude onderdelen

Wilt dat wij de oude onderdelen voor uw bewaren? Geen enkel probleem. Als u vooraf duidelijk aangeeft dat u dit graag wilt krijg u alle door ons vervangen onderdelen mee retour bij de aflevering van uw Mercedes klassieker of oldtimer. Zo weet u precies wat er is vervangen en hoe nodig het was.

Leerzame korte video’s met tips en weetjes

Kijk u wel eens op onze pagina met video’s met tip? Naast de persoonlijke video’s , alleen bedoelt voor persoonlijk contact en overleg met u, maken wij ook regelmatig korte video’s met tips en aandachtspunten bij Mercedes-Benz klassiekers en oldtimers. Een flink aantal van deze video’s zijn inmiddels te zien op ons video kanaal en met regelmaat komen er nieuwe bij.

Ga naar >> Youtube Stolk Balkbrug 

Of volg ons op Facebook