Lederen auto interieur reparatie & renovatie

Mercedes lederen auto interieur reparatie en restauratie

Lederen auto interieur reparatie & renovatie 1 Lederen auto interieur reparatie & renovatie

Wist u dat u het lederen  auto interieur van uw Mercedes klassieker  opnieuw kunt laten spuiten door ons?

Mercedes klassieker service centrum Stolk in Balkbrug  is expert op het gebied van reparatie en renovatie  van uw authentieke Mercedes klassieker lederen auto interieur.

Leer opnieuw spuiten

Heeft u nog het originele lederen auto interieur in uw Mercedes klassieker en beseft u wel hoe waardebepalend dit is? Beslis niet direct voor vervanging van het originele interieur met goedkope nieuwe auto hoezen. Kies voor het vakkundig renoveren van het gekleurde oppervlak van uw originele lederen klassieker interieur. Leer is immers op kleur gespoten en zoals alle oppervlakte die in een lak gespoten zijn kan deze lederverf gerestaureerd worden.

Een mooi origineel interieur is waardebepalend

Zo behoudt u de karakteristieke originaliteit van uw Mercedes klassieker, die uiteindelijk ook in grote mate waardebepalend is. Voor vele liefhebbers en verzamelaars een heel belangrijk punt.

Mist u bepaalde onderdelen van het lederen auto interieur van uw Mercedes-Benz klassieker? Heeft u ze na lang zoeken op internet eindelijk gevonden, maar helaas in de verkeerde kleur? Op onze lederrestauratieafdeling kunnen wij de lederen of soms ook kunststof delen professioneel overspuiten met een professioneel leer verf systeem in de juiste kleur. Ze krijgt u weer een prachtig geheel.

Kleurverandering

Maar let op! Wij zijn geen voorstander van een kleurverandering van een complete lederen klassieker of oldtimer interieur. Wij krijgen hierover vele aanvragen, en wijzen die altijd af. Het gaat hier om een goede renovatie of restauratie techniek voor authentieke lederen interieurs en niet over het uitzoeken van een nieuw hip kleurtje voor uw lederen auto interieur.

Maak vandaag nog een afspraak en vraag naar de renovatie mogelijkheden van uw Mercedes klassieker of oldtimer lederen interieur.

nieuwe stoelhoezen, veerpakketten en vullingen

Heeft de stoel van uw Mercedes-Benz klassieker extra vulling nodig? Zit u scheef of op gebroken veren en krijgt u rugpijn? Of, bent u echt toe aan nieuwe stoelhoezen.

 

lees meer over Mercedes lederen auto interieur reparatie en restauratie