Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

Nu weer leverbaar; originele Mercedes-Benz softtop cabrio kapbekleding

 

Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken 1 Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

Sinds enige tijd kunt u weer een origineel – door Mercedes-Benz zelf geproduceerde – soft top kap bekleding voor het cabrio dak voor uw Mercedes cabriolet klassieker uit de serie 107, 111, 113, en 121 bij ons bestellen.

Een origineel Mercedes Benz softtop kapbekleding voor het cabriodak is onovertroffen op het gebied van elasticiteit , pasvorm, warmtedemping en doorlatend vermogen. De buitenkant van de cabrio soft top kap bekleding is gemaakt van polyacrylnitril , terwijl de binnenkant van het soft top cabrio dak is voorzien van het karakteristieke en originele zogenaamde “wafel-patroon”. Kortom een nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak is 100 % gelijk aan de soft top cabrio kap bekleding die geleverd werd op uw Mercedes cabriolet klassieker toen hij nieuw uit de Mercedes-Benz  fabriek kwam rollen.

Softtop cabrio dakbekleding leverbaar in de kleuren

Voor de 107 serie is er een Mercedes soft top cabrio dak leverbaar in de kleur blauw, bruin of zwart.

In de Mercedes 111 serie is de keuze uit een soft top cabrio dak,

Buiten kleur / binnen kleur :

Blauw/grijs
Blauw/crème
Blauw/bamboe
Bruin/bruin
Bruin/crème
Bruin/bamboe
Zwart/grijs
Zwart/crème
Zwart/bamboe

Voor de Mercedes 113 serie (SL-Pagode), jong of oud model kunt u kiezen uit een blauw, bruin of zwarte soft top kap bekleding voor het cabrio dak.

En voor de Mercedes 121 (SL-190SL) serie is de soft top kap bekleding voor het cabrio dak verkrijgbaar in zwart.

Een soft top kap bekleding voor het cabrio dak wordt geleverd zonder stangen constructie. Rubbers en kleine onderdelen zoals spandraad en schroeven kunnen uiteraard wel bij de soft top kap geleverd worden.

Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken 2 Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

 

Montage van Mercedes softtop bekleding op uw cabriodak

Een Mercedes soft top kap bekleding op uw cabrio dak kunnen wij uiteraard in onze eigen werkplaats perfect voor u monteren op uw Mercedes-Benz cabriolet klassieker.

Uiteraard wordt een nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak geleverd met het Mercedes-Benz embleem in de ruitjes. Alleen dan weet u , dat u een echt hoogwaardig authentiek Mercedes-Benz soft top cabrio dak heeft. Is uw Mercedes klassieker aan een nieuwe soft top toe? Maak vandaag nog een afspraak!