Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

Originele Mercedes-Benz softtop cabrio kapbekleding

 

Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken 1 Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

Sinds enige tijd kunt u weer een origineel – door Mercedes-Benz zelf geproduceerde – soft top kap bekleding voor het cabrio dak voor uw Mercedes cabriolet klassieker uit de serie 107, 111, 113, en 121 bij ons laten monteren.

Een origineel Mercedes Benz softtop kapbekleding voor het cabrio dak is onovertroffen op het gebied van elasticiteit , pasvorm, warmtedemping en doorlatend vermogen. De buitenkant van de cabrio soft top kap bekleding is gemaakt van polyacrylnitril , terwijl de binnenkant van het soft top cabrio dak is voorzien van het karakteristieke en originele zogenaamde “wafel-patroon”. Kortom een nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak is 100 % gelijk aan de soft top cabrio kap bekleding die geleverd werd op uw Mercedes cabriolet klassieker toen hij nieuw uit de Mercedes-Benz  fabriek kwam rollen.

Softtop cabrio dak bekleding leverbaar in de kleuren

Voor de 107 serie is er een Mercedes soft top cabrio dak leverbaar in de kleur blauw, bruin of zwart.

In de Mercedes W111 serie is de keuze uit een soft top cabrio dak:

Buiten kleur / binnen kleur :

Blauw/grijs
Blauw/crème
Blauw/bamboe
Bruin/bruin
Bruin/crème
Bruin/bamboe
Zwart/grijs
Zwart/crème
Zwart/bamboe

Voor de Mercedes W 113 serie (SL-Pagode), jong of oud model kunt u kiezen uit een blauw, bruin of zwarte soft top kap bekleding voor het cabrio dak.

En voor de Mercedes W 121 (SL-190SL) serie is de soft top kap bekleding voor het cabrio dak verkrijgbaar in zwart.

Een soft top kap bekleding voor het cabrio dak wordt gemonteerd op de originele stangen constructie. Rubbers en kleine onderdelen zoals spandraad en schroeven kunnen tegelijkertijd ook vervangen worden.

Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken 2 Mercedes-Benz softtop bekleding voor cabriodaken

 

Montage van Mercedes softtop bekleding op uw cabrio dak

Een Mercedes soft top kap bekleding op uw cabrio dak kunnen wij uiteraard in onze eigen werkplaats perfect voor u monteren op uw Mercedes-Benz roadster of cabriolet  klassieker.

Uiteraard wordt een nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak geleverd met het Mercedes-Benz embleem in de ruitjes. Alleen dan weet u , dat u een echt hoogwaardig authentiek Mercedes-Benz soft top cabrio dak heeft. Is uw Mercedes klassieker aan een nieuwe soft top toe? Maak vandaag nog een afspraak!

Cabrio dak R107 gaat niet meer open

Krijg u de soft top van uw SL niet meer open , dan is het tijd om een kabel revisie set te monteren.