Over ons

Over familie Stolk in Balkbrug

Over ons 1 Over ons

Trotse eigenaren Pierre Louis en Maria Stolk rijden heel hun leven al in een Mercedes-Benz. Hun ouders, aan beide kanten, reden ook al in een Mercedes-Benz. En ook de derde generatie Jean-Louis Stolk rijdt nog altijd in een Mercedes-Benz. Het zit dus in onze familie genen. Inmiddels is de Mercedes van toen, de klassieker van nu. Klassiekers waar je nog ouderwets aan moet sleutelen. Dat is wat familie Stolk in Balkburg elke dag met passie doet.

Over ons 2 Over ons

In onze goed ingerichte werkplaatsen kunt u terecht voor onderhoud, service, reparatie en restauratie van Mercedes-Benz klassiekers vanaf het eerste uur tot aan bouwjaar ca. 2000.

De kennis van onze monteurs op het gebied van zeer specialistisch onderhoud en reparatie aan Mercedes klassiekers en oldtimers wordt regelmatig in Duitsland bijgeschoold.

Pluspunten Stolk Balkbrug

Jean-Louis Stolk  is o.a. Technisch adviseur Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland. En een door Mercedes-Benz Club Nederland (MBCN) aanbevolen allround Mercedes klassieker specialist. Met enige regelmaat verschijnen er interessante artikelen van zijn hand in het MBCN clubblad “de Zilverster”  Zoals b.v. het artikel Mercedes R/C 107 uitleg over de verschillende modellen. 

Stolk in Balkbrug heeft zelf een kleine verzameling Mercedes-Benz oldtimers en klassiekers en rijdt nog altijd als dagelijkse auto in een Mercedes klassieker.

Het 1400 m2 grote bedrijfspand van Stolk in Balkbrug is gelegen op een afgeschermd terrein met dag en nacht camera toezicht en zeer ruime gratis parkeergelegenheid. Met ervoor een dubbele woning met 2 gezinnen en dus (bijna) altijd iemand aanwezig.

Wij beschikken nog altijd over de juiste diagnose-apparatuur, werkplaatshandboeken en Mercedes-Benz speciaal gereedschappen voor de juiste service en onderhoud aan uw Mercedes-Benz klassieker en breiden dit nog altijd uit.

Tijdens de reparatie aan uw eigen Mercedes klassieker laten wij u regelmatig via WhatsApp filmpjes en foto’s op uw telefoon meekijken. Een service waarvan de meeste klanten ons laten weten enorm te waarderen.

Wilt u uw oude onderdelen terug? Geef dit vooraf aan en wij bewaren alles voor u

Wij ontzorgen u met onze ophaalservice. Veel van onze klanten wonen ver weg of hebben het erg druk. Of is uw Mercedes klassieker op dit moment geschorst of niet meer rijbaar? Tegen een redelijke vergoeding wordt uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer door een extern bedrijf op afspraak opgehaald of thuisgebracht.

Op ons YouTube kanaal treft u vele korte leerzame filmpjes aan met tips en weetjes over diverse specifieke problemen die wij met regelmatig tegenkomen bij onderhoudswerkzaamheden aan Mercedes-Benz Klassiekers en oldtimers. Op onze Blog pagina staan veel berichten met tips en wetenswaardigheden die interessant voor u kunnen zijn. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, hierin vindt u geen aanbiedingen, enkel voor de Mercedes liefhebber interessante berichten.

Lees de meest gestelde vragen over een 1e afspraak in ons bedrijf.

Maak vandaag nog een afspraak

Contact opnemen

Te bezoeken uitsluitend op afspraak:
ma: 13.00-17.00 uur
di t/m vr: 09.00-12.00 uur en 13.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 12.00 uur

Mercedes klassieker servicecentrum Stolk Balkbrug
Groot Oever 8
7707 PV Balkbrug, NL

Telefoon: +31 523 649235
E-mail: info@mercedes-klassieker.nl
KvK nr: 05041480
BTW nr: NL 00 94.72.599.Bo1

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden 

Meld uw project aan

Iedere opdracht is uniek. Maatwerk is de standaard