Problemen cabriodak R129 en A124

Cabriodak problemen R129 en A124

Verversen en inspectie

Ook het automatische cabriodak van uw Mercedes-Benz R129 of A124 heeft periodiek onderhoud en inspectie nodig. Zo adviseren wij om elke 6 tot 8 jaar de olie van het dak te verversen. Helaas heeft Mercedes-Benz het niet makkelijk gemaakt om de olie te kunnen verversen, maar gelukkig is het niet onmogelijk.

Systeem hoort niet te lekken

Ook inspecteren wij bij elke onderhoudsbeurt de cilinder op lekkage. Het is een gesloten systeem en in tegenstelling tot wat door enkele gedacht wordt, hoort een dergelijke systeem geen olielekkage te hebben.

Storing cabriodak R129 en A124

Heeft u een storing met het cabrio dak van uw Mercedes-Benz klassieker R129 of A124 dan kunnen wij deze voor u uitlezen. Voor de latere types van de R129 beschikken wij over een Mercedes-Benz uitlees computer. En voor de eerste en tweede serie R129 en de A124 beschikken wij over een speciale tester van Mercedes-Benz.

Wilt u zien hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de  onderstaande video’s

 

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak voor een 1e inspectie  bij Jean-Louis Stolk. Jean-Louis Stolk  is o.a. Technisch adviseur Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland. En een door Mercedes-Benz Club Nederland (MBCN) aanbevolen allround Mercedes klassieker specialist.