Mercedes klassieker service

Technische dag bij Mercedes Klassieker service centrum Stolk in Balkbrug

 

Mercedes klassieker service 1 Mercedes klassieker service

Het Mercedes klassieker service centrum van de familie Stolk in Balkbrug is regelmatig de locatie waar verschillende Mercedes klassieker clubs een evenement of technische dag houden.

Gelokaliseerd  in het mooie Overijsselse Reestdal

Het Mercedes klassieker service centrum is gelokaliseerd in het mooie Reestdal in de kop van Overijssel. Een rustige sfeervolle landelijke omgeving, uitermate geschikt voor een mooie tourrit met uw Mercedes klassieker of oldtimer. Met regelmaat bezoeken leden van Mercedes klassieker clubs tijdens de tussen of eind stop van zo’n tourrit ons Mercedes klassieker service centrum voor een technische dag of rondleiding.

Afsluitbaar terrein met zeer ruime parkeer gelegenheid.

De locatie van ons Mercedes klassieker service centrum is gelegen op een afsluitbaar terrein met zeer ruime parkeer gelegenheid. In overleg is het mogelijk om met de clubleden van uw Mercedes-Benz klassieker club ons Mercedes klassieker service centrum te bezoeken voor een rondleiding of technische dag. In 2018 hebben 7 Mercedes klassieker clubs uit binnen- en buitenland een bezoek aan ons bedrijf gebracht.

Mercedes-Benz Club Nederland Zomerevenement, rit van 100 km.

Maar soms pakt een Mercedes club wel heel groot uit. Zo heeft het Mercedes Benz Club Nederland zomerevenement van 2011 op ons Mercedes service centrum plaatsgevonden. Bekijk hier de leuke film en foto reportages van dit geslaagde evenement. Een rit van 100 kilometer met start in Balkbrug en eindstop op ons Mercedes service centrum en als afsluiting een geweldig Barbecue in onze boomgaard. Dat maken we niet elk jaar mee.

 

Dergelijk groot uitpakken is mogelijk, maar blijft een uitzondering. En is alleen mogelijk met behulp van een goedwerkende Mercedes club evenementencommissies met een aantal goede ervaren vrijwilligers die de schouders eronder zetten.

Technische dag of rondleiding aanvragen

Een technische dag met rondleiding door ons Mercedes klassieker service centrum met uw Mercedes klassieker club is op aanvraag via de contactknop mogelijk.  Eventueel in combinatie met een leuke rit in het prachtige Reestdal.

Zorg dat u er vroeg bij bent, beperkt aantal per jaar