Mercedes onderdelen accessoires

Onderdelen voor Mercedes klassiekers

 

Mercedes onderdelen accessoires 1 Mercedes onderdelen accessoires

 

In het zoekwerk naar de juiste Mercedes klassieker onderdelen gaat vaak enorm veel tijd  zitten.

Daarom verkopen wij geen losse onderdelen

Voor het echte zoekwerk naar het juiste onderdeel en prijsindicatie komen wij pas in actie als uw Mercedes-Benz klassieker of classic car hier in onze garage voor onderhoud of reparatie staat.

Hiervoor vragen wij uw begrip. Maar, zo lukt het ons bijna altijd weer om uw Mercedes klassieker weer compleet af te leveren voor weer veel langdurig rijplezier.

Hoe zoeken wij naar onderdelen voor uw auto in onze garage

Mercedes klassieker liefhebber en specialist Stolk in Balkbrug werkt bij voorkeur met de originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires. Maar weet ook de weg in goede replica onderdelen.

Om u hierbij optimaal van dienst te zijn, zijn wij aangesloten op de online Mercedes-Benz onderdelen en accessoires catalogus.

Dit EPC systeem maakt het voor ons mogelijk zeer efficiënt originele Mercedes Benz onderdelen online te bestellen. De officiële data bank wordt regelmatig verder uitgebreid met oudere Mercedes Benz modellen. Met andere woorden; dus ook uitermate geschikt voor het bestellen van onderdelen en accessoires voor uw Mercedes Benz klassieker  of classic car.

Tegelijkertijd zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz. Mocht Mercedes Benz zelf niet meer de gewenste onderdelen of accessoires kunnen leveren, dan weten wij de weg in het vinden van replica of goede gebruikte onderdelen of accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.