Mercedes onderdelen accessoires

Onderdelen voor Mercedes klassiekers

 

Mercedes onderdelen accessoires 1 Mercedes onderdelen accessoires

 

In het zoekwerk naar de juiste Mercedes klassieker onderdelen gaat vaak enorm veel tijd  zitten.

Daarom verkopen wij helaas geen losse onderdelen

 

Voor het echte zoekwerk naar het juiste onderdeel en prijsindicatie komen wij pas in actie als uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer hier in onze garage voor onderhoud, reparatie of revisie werk ingepland staat.

Hiervoor vragen wij uw begrip. Maar, zo lukt het ons bijna altijd weer om uw Mercedes klassieker weer compleet af te leveren voor weer veel langdurig rijplezier.

Hoe zoeken wij naar de juiste onderdelen voor uw Mercedes klassieker in onze garage

Mercedes-Benz klassieker liefhebber en specialist Stolk in Balkbrug werkt bij voorkeur met de originele Mercedes-Benz onderdelen en accessoires. Om u hierbij optimaal van dienst te zijn, zijn wij aangesloten op de online Mercedes-Benz onderdelen en accessoires catalogus.

Dit EPC systeem maakt het voor ons mogelijk zeer efficiënt originele Mercedes Benz onderdelen online te bestellen. De officiële data bank wordt regelmatig verder uitgebreid met oudere Mercedes Benz modellen. Met andere woorden; dus ook uitermate geschikt voor het bestellen van onderdelen en accessoires voor uw Mercedes Benz klassieker of oldtimer. Tegelijkertijd zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz.

Mocht Mercedes-Benz de benodigde onderdelen (soms voor een langere periode) niet of  helemaal niet meer kunnen leveren hebben wij contacten over de hele wereld waar wij verder kunnen zoeken naar het benodigde onderdeel. Uiteraard proberen wij veel voorkomende moeilijk leverbare onderdelen in eigen magazijn op voorraad te houden, uitsluitend  voor gebruik in onze eigen garage. Mocht een specifiek Mercedes-Benz  onderdeel niet meer te vinden zijn dan weten wij de weg in het vinden van replica of  gebruikte onderdelen of accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.