Mercedes restauratie

Is uw Mercedes klassieker toe aan een restauratie?

Mercedes klassieker restauratie

Vakkundige restauratie van uw Mercedes klassieker

Voor een vakkundige Mercedes klassieker restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in onderhoud, restauratie en reparatie aan uw Mercedes-Benz oldtimer, youngtimer of klassieker. In onze showroom en op onze website heeft u altijd een ruime keuze uit diverse klassieke modellen Mercedes modellen.
Naast Mercedes restauratie kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen voor Mercedes Benz klassiekers. Wij beschikken over een uitgebreide collectie klassiekers.

Gedegen restauratie plan

Wanneer u uw klassieker bij ons wilt laten restaureren dan bespreken wij met u ons gedegen plan. Een restauratie vergt namelijk verschillende stappen in een totaal proces. Onderdelen die nog in goede staat zijn, worden gerepareerd en andere onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Het chroomwerk wordt beoordeeld en indien mogelijk weer ‘als nieuw’ teruggeplaatst. Als het mogelijk is repareren wij het plaatwerk en wordt het ingelast in afmetingen en vormen zoals u dit ook in het originele model terugziet.

Aanbevolen Mercedes vakgarage

Wij zijn een door Mercedes-Benz Club Nederland aanbevolen vakgarage voor onderhoud en restauratie aan uw Mercedes-Benz Klassieker
Indien u meer wilt weten over Mercedes restauratie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

mercedes restauratie

In het 1300m2; grote Oldtimer Restauratie
Centrum kunt u terecht met uw:

*Periodiek onderhoud

*Deelrestauratie of reparatie

*Volledige restauratie

*Demontage en/of afbouwen van elders gespoten automobielen

Onderhoud en restauratie

Besmet geraakt met het Mercedes Benz virus? Dan zit u helemaal goed bij Mercedes-Benz klassieker en youngtimer specialist Stolk in Balkbrug!

Wij zijn aangesloten op de online Mercedes-Benz onderdelen catalogus. Dit EPC systeem zorgt ervoor dat wij originele Mercedes Benz onderdelen online kunnen bestellen. De officiële data bank wordt regelmatig verder uitgebreid met oudere Mercedes Benz modellen. Met andere woorden; dus ook uitermate geschikt voor het bestellen van onderdelen voor uw te restaureren Mercedes Benz. Ook zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz.

Wij werken snel, vakkundig en tegen concurrerende prijzen. Uiteraard met Mercedes-Benz speciaal gereedschappen.

Uw klassieker is bij ons in goede handen, meld uw auto vandaag nog aan.