Mercedes restauratie

Is uw Mercedes klassieker toe aan een restauratie?

Mercedes klassieker restauratie

Vakkundige restauratie van uw Mercedes klassieker

Voor een vakkundige Mercedes klassieker restauratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialist in onderhoud, restauratie en reparatie aan uw Mercedes-Benz oldtimer, youngtimer of klassieker. Op onze website treft u foto’s en video’s van onze vele uiteenlopende werkzaamheden aan diverse klassieke Mercedes modellen aan.

Naast onderhoud en reparatie aan uw Mercedes klassieker kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe en NOS (New old Stock) onderdelen voor Mercedes Benz klassiekers. Wij beschikken zelf ook over een kleine collectie Mercedes klassiekers en rijden al nog altijd dagelijks in verschillende modellen. Zo weten we precies van elk model wat de zwakke punten zijn die extra aandacht nodig hebben.

Gedegen restauratie plan

Wanneer u uw klassieker bij ons wilt laten restaureren dan bespreken wij met u ons gedegen plan. Een restauratie vergt namelijk verschillende stappen in een totaal proces. Onderdelen kunnen worden gereviseerd, of vervangen voor door nieuwe onderdelen. Het chroomwerk wordt beoordeeld en indien noodzakelijk  weer opnieuw verchroomd.  Op het gebied van spuit- en  plaatwerk werken wij samen met gerenoveerde bedrijven in Nederland en Duistland.

Aanbevolen Mercedes vakgarage

Wij zijn een door Mercedes-Benz Club Nederland aanbevolen vakgarage voor onderhoud en restauratie aan uw Mercedes-Benz Klassieker
Indien u meer wilt weten over Mercedes restauratie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

mercedes restauratie

In het 1300m2; grote Oldtimer Restauratie
Centrum kunt u terecht met uw:

*Periodiek onderhoud

*Deelrestauratie of reparatie

*Volledige restauratie

*Demontage en/of afbouwen van elders gespoten automobielen

Onderhoud en restauratie

Besmet geraakt met het Mercedes Benz virus? Dan zit u helemaal goed bij Mercedes-Benz klassieker en youngtimer specialist Stolk in Balkbrug!

Wij zijn aangesloten op de online Mercedes-Benz onderdelen catalogus. Dit EPC systeem zorgt ervoor dat wij originele Mercedes Benz onderdelen online kunnen bestellen. De officiële data bank wordt regelmatig verder uitgebreid met oudere Mercedes Benz modellen. Met andere woorden; dus ook uitermate geschikt voor het bestellen van onderdelen voor uw te restaureren Mercedes Benz. Ook zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz.

Wij werken snel, vakkundig en tegen concurrerende prijzen. Uiteraard met Mercedes-Benz speciaal gereedschappen.

Uw klassieker is bij ons in goede handen, maak vandaag nog een afspraak