Mercedes restaureren

Mercedes restaureren bij klassieker en youngtimer specialist Stolk in Balkbrug

mercedes restaureren

Met kennis en ervaring restaureren wij uw Mercedes

Als specialist en vakman restaureren wij uw geliefde Mercedes. Wij doen al jaren onderhoud, restauratie en reparatie aan uw Mercedes-Benz klassieker. Kijk eens in onze showroom en op onze website. U  heeft veel keuze uit diverse klassieke modellen Mercedes modellen.U kunt bij ons ook terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen van Mercedes Benz klassiekers.

Volgens plan wordt uw klassieker gerestaureerd

Wij bespreken met u ons plan. Een restauratie verloopt namelijk in verschillende stappen voor een totaal proces. Zijn er onderdelen nog in goede staat? Dan worden deze gerepareerd en andere onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Wij beoordelen het chroomwerk en zo mogelijk ‘als nieuw’ plaatsen wij dit terug. Ook repareren wij waar mogelijk het plaatwerk en wordt het ingelast in afmetingen en vormen zoals u dit vaak in het originele model terugziet.

Niet zomaar een vakgarage!

Mercedes-Benz Club Nederland heeft ons aanbevolen als vakgarage. Gespecialiseerd in onderhoud en restauratie aan uw Mercedes-Benz Klassieker. Wilt u meer weten over Mercedes restauratie van uw klassieker, neem dan vandaag contact op!

mercedes restaureren

Uiteraard werken wij met Mercedes-Benz gereedschappen, zijn wij aangesloten op hun online werkplaats en kunnen wij direct bestellen uit de online Mercedes-Benz onderdelen catalogus. Hierdoor kunnen wij makkelijk en snel originele Mercedes Benz onderdelen ontvangen en plaatsen. Ook zijn wij aangesloten op het online werkplaats systeem (WIS) van Mercedes Benz.

Wees zuinig op uw klassieker en meld uw auto vandaag nog aan.