Mercedes klassieker restauratie

Uw Mercedes klassieker – na restauratie – als nieuw

Het juiste adres voor restauratie

Voor restauratie van Mercedes klassiekers, Oldtimers en youngtimers bent u bij ons aan het juiste adres. Als u een Mercedes klassieker bezit waar het nodige werk in zit en u zoekt een specialist kijk dan eens rond op onze informatieve website.  En  maakt vandaag nog een afspraak voor een ie inspectie. Tijdens dit 1e bezoek aan onze Mercedes klassieker garage kunt u samen met klassieker specialist Jean-Louis Stolk een plan van aanpak maken. Lees eerst de meest gestelde vragen over hoe zo’n 1e inspectie aan uw Mercedes-klassieker er aan toe gaat.

Wij kunnen kunnen veel werkzaamheden zelf uitvoeren, hebben oog voor detail en wij houden de prijs klantvriendelijk. Bij totaal  restauraties werken wij samen met gerenommeerde bedrijven in Duitland en Nederland.

Vakkundige Mercedes klassieker restauratie

Een restauratie vergt namelijk verschillende stappen in een totaal proces. Onderdelen die gereviseerd kunnen worden, worden door vakmensen gereviseerd, vaak binnen ons eigen bedrijf en anders  in samenwerking met gerenommeerde revisie bedrijven. Andere onderdelen worden vervangen door nieuwe of NOS onderdelen. Veel onderdelen hebben wij op voorraad in onze eigen magazijn. Het chroomwerk wordt beoordeeld en indien noodzakelijk opnieuw verchroomd.

Aanbevolen klassieker specialist

Indien u meer wilt weten over Mercedes restauratie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een door Mercedes-Benz Club Nederland aanbevolen Mercedes klassieker specialist.

Mercedes Klassieker Specialist Stolk in Balkbrug.