Mercedes klassieker restauratie

Uw Mercedes klassieker – na restauratie – als nieuw

mercedes klassieker restauratie

Het juiste adres voor restauratie

Voor restauratie van Mercedes klassiekers, Oldtimers en youngtimers bent u bij ons aan het goede adres. Als u een klassieker bezit waar het nodige werk in zit, kom dan gerust langs voor koffie en een offerte voor het restaureren van uw auto.

Wij kunnen kunnen alle werkzaamheden zelf uitvoeren, hebben oog voor detail hebben en wij houden de prijs klantvriendelijk.Bij restauraties werken wij met de hoogste kwaliteit materialen en lakken.

Vakkundige Mercedes klassieker restauratie

Een restauratie vergt namelijk verschillende stappen in een totaal proces. Hiervoor stellen wij een gedegen plan op. Onderdelen die nog in goede staat zijn, worden gerepareerd en andere onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Het chroomwerk wordt beoordeeld en indien mogelijk weer ‘als nieuw’ teruggeplaatst. Als het mogelijk is repareren wij het plaatwerk en wordt het ingelast in afmetingen en vormen zoals u dit ook in het originele model terugziet.

Aanbevolen vakgarage

Indien u meer wilt weten over Mercedes restauratie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn een door Mercedes Benz aanbevolen vakgarage.

mercedes klassieker restauratie

Wees zuinig op uw klassieker en meld uw auto vandaag nog aan.