Mercedes oldtimer specialist

Service op maat

Mercedes oldtimers zijn zo uniek, dat het lastig kan zijn om een specialist te vinden. Bij Stolk Balkbrug werken vak monteurs en zij staan graag voor u klaar. Wij zijn echte liefhebbers van Mercedes Benz. En daar vertellen wij u graag meer over. Op ons Blog vindt u vele interessante berichten met tip’s   Verder kunt u op ons YouTube kanaal “Mercedes Klassieker service Stolk honderden video’s bekijken gemaakt in onze eigen Mercedes Oldtimer garage met Tips en Trucs.

Reparatie, onderhoud en restauratie

Onze vakmensen bieden op maat gemaakte service voor het onderhoud van Mercedes oldtimers, reparaties aan interieur en carrosserie en moeilijk te vinden onderdelen. Met passie voor vakmanschap en service op maat.

Onze Pluspunten

Stolk Balkbrug wordt door Mercedes-Benz Club Nederland aanbevolen als Mercedes oldtimer specialist en vakgarage voor service en onderhoud aan uw Mercedes-Benz Classic Car of Klassieker.

Hoofdmonteur Jean-Louis Stolk is Technisch adviseur Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland.  Met enige regelmaat verschijnen er interessante artikelen van zijn hand in het MBCN clubblad “de Zilverster”  Zoals bijvoorbeeld het artikel Mercedes R/C 107 uitleg over de verschillende modellen. 

Wij beschikken over de juiste diagnose-apparatuur, werkplaatshandboeken en Mercedes-Benz speciaal gereedschappen voor de juiste service en onderhoud aan uw Mercedes-Benz klassieker en breiden dit met regelmaat uit.

Ga naar onze Home pagina voor nog veel meer informatie over ons bedrijf