Mercedes klassieker restaureren

Vakkundig restaureren wij uw Mercedes klassieker

Bij ons is uw auto in goede handen, uw Mercedes klassieker restaureren wij met grote zorg, wij kennen alle modellen van binnenuit en weten precies hoe wij deze in topconditie kunnen brengen. Ook voor het onderhouden en restaureren van recentere Mercedes modellen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Wij beschikken over de juiste uitleeskasten en testapparatuur voor oldtimer Mercedes, youngtimer maar ook de hedendaagse auto’s. Het onderhoud van een klassieke Mercedes is een vak op zich. Als Mercedes specialist weten onze monteurs een diagnose te stellen en kunt u natuurlijk bij ons terecht.  Kom gerust langs met uw Mercedes oldtimer, wij laten u weten wat voor reparatie of revisie nodig is en voeren deze feilloos uit.

Mercedes restaureren

Wij vinden het een eer om uw Mercedes klassieker in originele staat te herstellen. Kom bij ons langs als u een u een oude Mercedes op het oog heeft, maar geen idee hebt of deze gerestaureerd kan worden en wat dit dan gaat kosten. Wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

Nieuwe en gebruikte onderdelen

Veel nieuwe en gebruikte Mercedes onderdelen hebben wij zelf in voorraad of wij weten waar we deze kunnen vinden. Onze monteurs weten precies welk onderdeel bij welk model hoort. Ook voor nieuwere modellen leveren wij alle soorten onderdelen, uit voorraad of op bestelling.

Mercedes klassieker restaureren

 

Wij vinden het een eer uw Mercedes te mogen restaureren. Neem vandaag nog contact op.