Mercedes klassieker restaureren

Vakkundig restaureren wij uw Mercedes klassieker

Uw klassieker is bij in goede handen, We restaureren uw Mercedes-Benz met grote zorg. Omdat wij zelf dagelijks met Mercedes klassiekers rijden , kennen we alle modellen van binnenuit en weten precies hoe wij deze weer in topconditie kunnen brengen en wanneer welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn.

Wij beschikken nog altijd over de juiste uitleeskasten en testapparatuur voor Mercedes-Benz oldtimer, youngtimer  en klassieker. Het onderhoud van een klassieke Mercedes is een vak op zich. Werkzaamheden waar de moderne automonteur geen weet meer van heeft. Als Mercedes klassieker specialist weten onze monteurs een diagnose te stellen en kunt u voor revisie en onderhoud bij ons terecht. Maak een afspraak voor een 1e bezoek aan ons bedrijf en kom langs met uw Mercedes oldtimer, wij laten u weten wat voor reparatie of revisie nodig is en voeren deze feilloos uit.  Via WhatsApp video’s laten wij u regelmatig zien wat we ontdekken aan uw auto en hoe wij werkzaamheden uitgevoerd hebben. Of vragen wij u beslissingen te nemen over wat u nu of later aan wilt pakken.

Mercedes restaureren

Is uw Mercedes klassieker aan restauratie toe, maak een afspraak voor een 1e vrijblijvende inspectie in ons Mercedes-Benz vakgarage  als u een Mercedes klassieker of oldtimer op het oog heeft, maar geen idee hebt of deze aankoop geen kat in de zak is. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor restauratie.

Nieuwe en gebruikte onderdelen

Veel nieuwe en NOS ( New old stock)  Mercedes onderdelen hebben wij zelf in voorraad of wij weten waar we deze kunnen vinden. Onze monteurs weten precies welk onderdeel bij welk model hoort.

Mercedes klassieker restaureren

 

Wij vinden het een eer uw Mercedes te mogen restaureren. Neem vandaag nog contact op.