Mercedes Benz Club Nederland Regiodag 2015

Mercedes Benz Club Nederland

Mercedes Benz Club Nederland op bezoek in het eeuwenoude idyllische Reestdal bij klassieker specialist Stolk in Balkbrug De najaars MBCN regio dag in Midden/Oost Nederland 2015 vindt plaatst in het eeuwenoude idyllische landschap van het Reestdal.

Kasteel De Havixhorst

Ontvangst is dit keer op “Kasteel de Havixhorst”, waar tevens de tourrit van 55 kilometer start. Na de lunch in “Het Vergulde Ros” in Staphorst worden de dames, die zich hier voor inschrijven, met een bus vervoerd naar de historische Museumboerderij in Staphorst. Waar te zien is hoe men in de 19e-eeuw in een Staphorster boerderij leefde.

Een Staphorster dame in kledendracht maakt er een gezellige middag van en vertelt uitgebreid over de geschiedenis en tradities van Staphorst. Maar ook over de klederdracht en het beroemde staphorster stipwerk. Het is zelfs mogelijk om zelf een Staphorster kostuum aan te trekken. lederen auto interieur renovatie Stolk Balkbrug De overige groep rijdt naar de Mercedes-Benz klassieker specialist Stolk in Balkbrug. Het bedrijfspand van de familie Stolk is verborgen achter een 18e-eeuwse Reestdal boerderij.

Mercedes Benz Club Nederland Regiodag 2015 1 Mercedes Benz Club Nederland Regiodag 2015

Op veler verzoek wordt hier uitleg gegeven over het onderhoud en de restauratie mogelijkheden van lederen Mercedes oldtimer en youngtimer interieurs. Daarna volgt nog een rondleiding door het 1300 m2 oldtimer service en restauratie centrum. Programma: 9.45 uur Ontvangst Kasteel Havixhorst; koffie met krentenwegge 10.40 uur Aanvang tourrit met routeboek 12.05 uur Aanvang lunch eerst gestarte tour rijders “Het vergulde Ros” 13.15 uur Vertrek voor middag programma Dames , die zich hiervoor opgegeven hebben, gaan met een bus naar Staphorst Heren vertrekken naar Mercedes Benz klassieker specialist Stolk Balkbrug 16.00 uur Dames vertrekken vanuit Staphorst met bus richting Stolk Balkbrug 17.00 -18.00 uur Afsluiting met een hapje en drankje.

Kosten

De kosten voor de hele dag € 37,00 p.p
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 2015.
Om organisatorische reden moet het aantal deelnemende dames beperkt blijven tot 38 en het aantal heren tot 60; plaatsing op volgorde van inschrijving.

Aanmelden

Aanmelden via de website van Mercedes Benz Club Nederland.

Wilt u wat langer in deze mooie regio verblijven?
Voor adressen van B&B of hotel kunt u terecht bij Stolk in Balkbrug
Wij verheugen ons op uw komst! Graag tot 12 september in het mooie Reestdal!

Mercedes Benz Club Nederland Regiodag 2015 2 Mercedes Benz Club Nederland Regiodag 2015