Mercedes-Benz klassieker specialist

In het bezit van een Mercedes-Benz klassieker

Het is zover, een lange droom wens is vervuld. Na een lange zoektocht is het zover; uw nieuwe hobby staat in de garage of voor de deur. Gefeliciteerd! Maar hoe nu verder?

mercedes benz klassieker specialist

Eenmaal echt in het bezit van een Mercedes-Benz klassieker begint u aan een nieuw avontuur. Een hobby waar u wel wat tijd in moet steken om alles in goede banen te leiden. Want u moet wel goed voor uw Mercedes-Benz klassieker zorgen. Net zoals u voor de hond of poes moet zorgen, geldt dit ook voor de “nieuwe” Mercedes-Benz oldtimer of klassieker. Alles moet op zijn tijd gebeuren en dat wordt best even wennen. Zo is de juiste motorolie en brandstof uiteraard heel belangrijk. Laat u door ons adviseren en lees met regelmaat onze blogberichten met tips op onze website over bijvoorbeeld welke benzinetoevoeging u het beste kunt gebruiken of waar u op moet letten tijdens de winterstalling. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, daarin vind u geen aanbiedingen maar alleen nuttige relevante informatie over hoe het beste te zorgen voor uw Mercedes oldtimer of klassieker.

De 1e afspraak bij de klassieker specialist

Natuurlijk wil u allereerst weten wat voor vlees u in de kuip hebt en of uw aankoop niet een kat in de zak is. Dus voordat u ook maar 1 kilometer met uw nieuwe Mercedes-Benz klassieker op pad gaat, maakt u eerst een afspraak bij de klassieker specialist voor een vrijblijvende eerste inspectie. Want rijden met een Mercedes-Benz klassieker die lang stilgestaan heeft en waar bijvoorbeeld nog oude benzine of motorolie in zit is erg onverstandig. Ook is het zaak te inspecteren op eventuele benzinelekkages, u wilt immers veilig op pad. Lees op onze website hoe zo’n 1e afspraak bij Mercedes-Benz klassieker specialist Jean-Louis Stolk in zijn werk gaat. 

Mercedes-Benz clubs

Is uw Mercedes-Benz klassieker eenmaal door de specialist geïnspecteerd en zijn de eerste noodzakelijke punten gecontroleerd of aangepakt dan kunt gaan genieten. Er zijn verschillende Mercedes-Benz oldtimer en klassieker clubs waar u uit kunt kiezen. De ene club is wat actiever dan de andere, maar met regelmaat worden er evenement en ritten georganiseerd. Lid worden van een club is zeker niet verplicht, lekker zelf een mooie klassieker rit rijden kan natuurlijk ook.

Tip voor Mercedes-Benz klassieker bezitters

Nog wel een laatste tip. Ben u zelf geen ervaren Mercedes-Benz klassieker specialist en zelfs dan nog, pech onderweg overkomt iedereen wel eens  sluit daarom altijd een goede klassieker pechhulp af. Een die uw klassieker bij uw eigen Mercedes-Benz klassieker specialist aflevert en niet bij de eerste de beste buurtgarage in de regio waar u bent gestrand.  Lees ons blogbericht over de KNAC pechhulp voor klassiekers en oldtimers en wordt voordat u op pad gaat lid!

Veel plezier!