Let op ! Heel belangrijk voor uw garantie!

 

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club, kortweg KNAC is een prima club voor pechhulp voor oldtimer en klassieker liefhebbers. Pech onderweg is namelijk nooit leuk. Het kan u  met uw dagelijkse auto gebeuren, maar ook met uw klassieker of oldtimer. En zeker met uw klassieker wil u verzekerd zijn van de beste hulp en service onderweg. In onze ogen biedt de KNAC dat beetje extra wat u zoekt. Want is er onderweg iets mis en het valt onder garantie dan is het zaak dat uw klassieker bij uw eigen vak garage wordt afgeleverd. Alleen zo heeft u recht op eventuele garantie.

Klassieker terug naar eigen vak garage na pech onderweg

Als u met een klassieker of oldtimer op pad bent en u staat kapot, is het maar zelden dat uw auto langs de kant van de weg eventjes snel gerepareerd kan worden door de ANWB wegenwacht. Meestal is het opladen en naar een garage brengen. De dichtstbijzijnde (moderne) autogarage in de buurt wordt dat dan. Goed, dan staat hij daar, en wat nu? De kans dat ze hem daar kunnen repareren is heel erg klein. Maar denk even verder. Stel het is garantie op onderdelen geleverd door uw eigen vertrouwde oldtimer specialist. Die garantie vervalt als een andere autogarage aan uw klassieker gaat repareren. Veel betere optie was geweest de klassieker of oldtimer te laten brengen naar de garage van uw eigen Mercedes-Benz specialist, die kennen hem immers het beste. De KNAC belooft een “ altijd terug garantie van de Klassieker en keuze vrijheid garage na pech”. Dat klink goed. Maar Let op! Kies wel het juiste pakket, kies voor de classic car module.

Hulp in heel Europa

De KNAC biedt ook buiten Nederland hulp. U krijgt, nadat uw klassieker netjes richting huis of eigen vakgarage gaat,  zelfs 15 tot 30 dagen vervangend vervoer, Nee, geen oldtimer of klassieker, dat is wel een minpuntje 😉

Persoonlijk lidmaatschap KNAC tegenover op kenteken bij wegenwacht

Ander groot pluspunt is dat het lidmaatschap op een persoon staat en niet op een kenteken. Als bestuurder van meerdere auto’s , een dagelijkse en één of meerdere oldtimers en klassiekers is het niet interessant om lid te worden van de ANWB wegenwacht. Bij de ANWB is een kenteken lid, en niet een eigenaar. Je zal maar net thuis in de verkeerde auto gestapt zijn, dan sta je daar met je pech lang de kant. Dan kan je nog beter nergens lid van zijn.

Agenda met leuke oldtimer en klassieker evenementen

En als kers op de taart is de KNAC ook nog eens een ledenclub die zeer interessante oldtimer en klassieker evenementen organiseert. Zo is er in september een cursus plaatwerk. In augustus is er een exclusieve rondleiding op Concours d’Elégance te Soestdijk waar de KNAC de hoofdsponsor van is. In de herfst is er weer een herfstritrit, dit keer in Brabant. En in samenwerking met Vredestein zijn er  verdeeld over heel Nederland de oldtimer taxatiedagen. Kijk voor de data in de KNAC agenda.  

Goede service en aantrekkelijke tarieven

En als klapt op de vuurpijl ook nog eens 8x per jaar een prachtig magazine “de Auto” in de brievenbus. Kortom goede service en alles voor een aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer weten over de KNAC pechhulp en of het ook voor u interessant is,  bezoek eens de website van de KNAC.