Mercedes cabrio onderhoud

Bescherm u Mercedes Cabrio tegen onaangename omstandigheden

Mercedes cabrio onderhoud

 

Uw Mercedes Cabrio heeft een extra goede reden om te stralen. Met het Mercedes-Benz onderhoud van prachtige kwaliteit blijft zijn mooie uiterlijk met glans behouden, zodat hij ook in de toekomst alle blikken naar zich toe trekt. Ook wordt hij tegen onaangename invloeden van zijn omgeving beschermd.

Deze en vele andere problemen kunnen door regelmatige reiniging en onderhoud met originele onderhoudssproducten van Mercedes-Benz worden opgelost. Vaak ook nog voor ze ontstaan.

Ons advies voor onderhoud van uw Mercedes Cabrio

  • De wagen regelmatig in de was zetten en oppoetsen
  • De lak voortdurend beschermen, bijvoorbeeld door in de was te zetten na reiniging of door de nano-afdichting van Mercedes-Benz
  • Meer aantastende afzettingen tijdig door de Mercedes-Benz werkplaats laten verwijderen

Mercedes cabrio onderhoud dient zomers en ’s winters door te gaan. Door extreme weersomstandigheden of ijzerstof kunnen fijne deeltjes zijn afkomstig van rails, bovenleidingen en industriële bedrijven uw lak aantasten. De rondzwevende roestdeeltjes zetten zich vast op lak, kunststof, chroom en zelfs glas. Al even gevaarlijk zijn insectenresten, die door hun eiwitgehalte na uitdroging maar moeilijk te verwijderen zijn.

Meer informatie of advies voor het onderhoud van uw Mercedes Cabrio?