Diagnose en uitlezen

Motortester diagnose stellen en uitlezen


Diagnose en uitlezen 1 Diagnose en uitlezen

 

Mercedes-Benz klassieker motortester

Mercedes Klassieker specialist Stolk in Balkbrug, zelf groot liefhebber van Mercedes klassiekers,  heeft wandkasten vol met Mercedes-Benz diagnose en uitlees apparatuur. Afkomstig van vele bekende oude Mercedes-Benz vakgarages uit binnen- en buitenland.  En dat breidt zich nog steeds verder uit.  Zo hebben wij een aantal jaren geleden op een door Troostwijk gehouden internet veiling kasten vol met diverse Mercedes-Benz werkplaats handboeken, Mercedes-Benz testkabels en  Mercedes-Benz uitleesapparaten gekocht, alles  afkomstig van de bekende Mercedes-Benz vakgarage J. Van Dijk en dochters uit Rotterdam.

Diagnose stellen en uitlezen

Stolk Balkbrug beschikt naast universeel test gereedschap van o.a. Bosch ook over een Mercedes-Benz klassieker motortesters waarmee de motor van uw Mercedes Mercedes klassieker of oldtimer getest kan worden. Om goed en vakkundig aan uw Mercedes klassieker te kunnen werken beschikken wij uiteraard over kasten vol met verschillende Mercedes-Benz diagnose en uitlees apparaten. En dat breidt zich nog steeds verder uit.

Ke-jetronic, Le-jetronic en Mono jetronic tester

Verder  hebben we uiteraard ook een Bosch testers, die onder andere geschikt is voor het testen van de volgende motor inspuitsystemen; Ke-jetronic, Le-jetronic en Mono jetronic in onze werkplaats. Ook is er een Bosch tester voor de D-jetronic systemen, evenzo als de testkasten voor de automatische airco systemen uit de w 126, w 123, w 124, en de w 201 modellen.

Diagnose stellen

Andere aanwinsten van de afgelopen jaren zijn een Bördelwerkzeug voor het dichten van de afsluiting van het gewricht van de steekassen van o.a. w 107, w 114, w 115, w 116 en w 123. Een voorkamer trekker voor de Mercedes om-636 uit onder andere de 170 diesel (w 136) en bolhoed diesel (w 121) modellen. Een druk test apparaat voor de hydropneumatische vering van o.a. de Mercedes w 126 , w 123 , w 201 , w 124 , een druk test apparaat voor de stuurbekrachtiging van de types w 126 , w 123 , w 201 en w 124. Een Mercedes airbag testsysteem voor Mercedes-Benz klassiekers tot ca. 1987. Een tempomaat diagnose kast voor de Mercedes w 126 w 201 w 123 en w 124. Lager trekker / poelie trekker voor de steekassen van o.a. de w 136 (170 modellen) en w 187 (220 modellen). Een Bosch jetronic test koffer voor het meten van de opbrengt voor de brandstof systemen. Een Hermann lambda sonde tester, en een Mercedes Benz impuls Zähler. En het gaat maar door…..

Aangezien dit gereedschap meestal nieuw niet meer te koop is, blijven wij de markt afspeuren om ons assortiment speciaal gereedschap en Mercedes Benz testers steeds verder uit te breiden. Zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Heeft u problemen met uw auto en komt de buurtgarage er niet meer uit? Maak dan nu een afspraak bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug waar het juiste gereedschap nog altijd aanwezig is.

Neem met mij contact op over dit onderwerp

    Comments are closed.