SL cabrio dak

SL cabrio dak, origineel van Mercedes

 

mercedes cabrio

 

Alleen een originele kap heeft het Mercedes-Benz embleem in de ruitjes

Een originele nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor het cabrio dak voor uw Mercedes cabriolet klassieker uit de serie 107, 111, 113, en 121 kunnen wij in onze Mercedes klassieker garage voor u monteren.

De binnenkant van het soft top cabrio dak is voorzien van het karakteristieke en originele zogenaamde “wafel-patroon” en de buitenkant van de cabrio soft top kap bekleding is gemaakt van polyacrylnitril. De bekleding is 100 % gelijk aan de soft top cabrio kap bekleding die geleverd werd op uw Mercedes cabriolet klassieker toen deze uit de Mercedes-Benz fabriek kwam. Op het gebied van elasticiteit, pasvorm, warmtedemping en doorlatend vermogen is de top onovertroffen.

Leverbaar in zwart – Softtop SL cabrio dak bekleding

Voor de Mercedes 121 (SL-190 SL) serie is de soft top kap bekleding voor het cabrio dak verkrijgbaar in zwart. De soft top kap bekleding voor het cabrio dak wordt geleverd zonder stangen constructie. Uiteraard kunnen rubbers en kleine onderdelen zoals spandraad en schroeven gelijktijdig vervangen  worden.

Montage van Mercedes softtop bekleding op uw cabrio dak

De nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak  wordt uiteraard geleverd met het Mercedes-Benz embleem in de ruitjes. Zo weet u zeker dat het geen goedkopere imitatie is.

De Mercedes soft top kap bekleding op uw cabrio dak monteren wij in onze eigen werkplaats op uw Mercedes-Benz cabriolet klassieker.

Is uw Mercedes klassieker aan een nieuwe  toe aan een cabriodak? Neem contact op!