SL cabriodak

SL cabriodak, origineel van Mercedes

SL cabrio dak

 

 

 

 

 

 

 

Soft top kap bekleding voor het cabrio dak voor uw Mercedes cabriolet klassieker uit de serie 107, 111, 113, en 121 kunnen wij aan u leveren.

De binnenkant van het soft top cabrio dak is voorzien van het karakteristieke en originele zogenaamde “wafel-patroon” en de buitenkant van de cabrio soft top kap bekleding is gemaakt van polyacrylnitril. De bekleding is 100 % gelijk aan de soft top cabrio kap bekleding die geleverd werd op uw Mercedes cabriolet klassieker toen deze uit de Mercedes-Benz fabriek kwam. Op het gebied van elasticiteit, pasvorm, warmtedemping en doorlatend vermogen is de top onovertroffen.

SL cabriodak

Leverbaar in zwart – Softtop SL cabriodak bekleding

Voor de Mercedes 121 (SL-190SL) serie is de soft top kap bekleding voor het cabrio dak verkrijgbaar in zwart.De soft top kap bekleding voor het cabrio dak wordt geleverd zonder stangen constructie. Uiteraard kunnen rubbers en kleine onderdelen zoals spandraad en schroeven erbij geleverd worden.

Montage van Mercedes softtop bekleding op uw cabriodak

De nieuwe Mercedes-Benz soft top kap bekleding voor uw cabrio dak  wordt geleverd met het Mercedes-Benz embleem in de ruitjes.

De Mercedes soft top kap bekleding op uw cabrio dak monteren wij in onze eigen werkplaats op uw Mercedes-Benz cabriolet klassieker.

Is uw Mercedes klassieker aan een nieuwe  toe aan een cabriodak? Neem contact op!