M8 bouten voor Mercedes Klassiekers met opschrift “GRAEKA”

Nu weer leverbaar GRAEKA m8 bouten met 14mm grote kop, speciaal voor onderhoud en reparatie werkzaamheden aan Mercedes Benz Klassiekers.
De overbekende fabriek van de Firma Grewe en Kaiser, samengevoegd onder de naam GRAEKA is opgericht in 1872 in het plaatsje Plettenberg. Dit bedrijf stond bekend om hun vakmanschap en leverde prima bevestigings materialen waaronder M8 bouten. Niet voor niets is dit bedrijf dan ook leverancier geweest voor Mercedes / Daimler Benz , MAN, Fendt en VW.
GRAEKA Mercedes klassiekers
Maar net als met zoveel andere bedrijven die top produkten leveren, is er een einde aan de productie gekomen. En bestaat het bedrijf niet meer. Lange tijd waren M8 bouten met op de grote 14mm kop het juiste opschrift “Graeka” niet meer leverbaar. Maar, sinds kort zijn ze weer aanwezig in onze grote voorrraad bevestigings materialen werkplaats magazijn voor Mercedes Benz Klassiekers: ” nieuwe m8 bouten met 14 mm grote kop waarop staat GRAEKA”.
Dus let op, wilt u uw Mercedes Benz klassieker tot in de kleinste details origineel houden ? Speciaal voor liefhebbers van Mercedes klassiekers worden nu weer m8 bouten met op de 14mm kop het juiste opschrift; GRAEKA door ons gebruikt. tijdens onderhoud en restauratie werk aan Mercedes klassiekers.
De GRAEKA 8G bouten zijn in ons Mercedes Klassieker Service Centrum in de volgende maten aanwezig:

Bouten Din 933
M8x15
M8x20
M8x25

Bouten Din 931
M8x22
M8x25
M8x28
M8x30

Moeren met sleutel maat 14
Bolkopschroeven din 86
M5x12
M6x15

Bouten Mercedes Klassiekers 1 Bouten Mercedes Klassiekers