Mercedes-Benz 123 recordpoging

Mercedes-Benz type 123 wereldrecordpoging voor Guiness Book of Records in Balkbrug op 5 juni 2016.

Liefhebbers, fanaten van de Mercedes type 123. Let op! Noteer de datum van 5 juni 2016 alvast in uw agenda. Want, op die dag zult u meer Mercedes-Benz klassiekers van het type 123 bij elkaar zien dan ooit tevoren.

Tenminste, als u mee doet als deelnemer aan dit bijzondere Mercedes type 123 evenement.

Guiness Book of Records

Wat is nu precies de bedoeling? We leggen het u even uit. Hans Jansen, liefhebber van de onverwoestbare oldtimer Mercedes w123 wil samen met zijn familie een wereldrecordpoging gaan opzetten om zoveel mogelijk Mercedes oldtimers van het type 123 bij elkaar opgesteld te krijgen. En, hij wil deze wereldrecordpoging vermeldt krijgen in het Guiness Book of Records.

Hij droomt al heel lang van dit idee en nu moet het er maar eens van komen. De datum is geprikt. Het moet allemaal gebeuren op 5 juni 2016. Achter de locatie van het familie Autobedrijf Jansen in Balkbrug. Het gaat een feestelijke dag worden en er zal voldoende gelegenheid zijn elkaars 123 te bewonderen. De hele dag kunnen Mercedes fanaten over hun liefde voor de Mercedes 123 discussiëren en mooie ervaringen en sterke verhalen over deze onverwoestbare oldtimers kunnen worden uitgewisseld. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wereldrecordpoging

Het is nog vroeg en er moet nog heel veel gebeuren om alles goed georganiseerd te krijgen. Er is door familie Jansen al een opzetje voor de website gemaakt. En u kunt uzelf nu al inschrijven via het formulier op de website. De bedoeling is deelnemers te krijgen uit Nederland, België en Duitsland. Maar het is een wereldrecordpoging en dat zegt het al. Deelnemers uit alle landen zijn welkom. Als u maar samen met uw Mercedes type 123 naar Balkbrug komt. Het maakt niet uit welk model van de 123 serie. Coupe, sedan, stationcar of andere bijzondere type van de 123 carrosserie vorm. Des te meer variatie, des te leuker.

Is uw Mercedes 123 geschorst?

Uiteraard vinden wij dit een geweldig leuk idee en achter de schermen zullen we bij de organisatie helpen daar waar het nodig is, om Hans Jansen zijn droom werkelijkheid te maken. Uiteraard brengen wij onze eigen Mercedes w123 Turbo Diesel mee. Is uw Mercedes-Benz 123 net als de onze geschorst? Geen probleem, dit kunt u opgegeven bij uw aanmelding. Er worden maatregelen getroffen zodat het evenement ook bezocht mag worden door oldtimers die geschorst zijn.

Nieuwsbrief

Als u ingeschreven bent via het formulier op de website, is het de bedoeling dat u in de aanloop naar de wereldrecordpoging voor het Guiness Book of Records middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden wordt van het laatste nieuws. Ontvangt u die niet? Kijk dan met regelmaat op de website www.mercedes.123.nl

Aanmelden

Meld u nu al aan! Zodat er een plek voor uw  Mercedes w123 gereserveerd is onder uw naam.

aanmelden

En, o ja. De bedoeling is dat het voor de deelnemers gratis is. Tot ziens in Balkbrug!

Maria Stolk