Oldtimerbeurs Eelde 28 en 29 november 2015

Oldtimerbeurs Eelde voor liefhebbers van alle klassieker voertuigen een must om te bezoeken.

Op 28 en 29 november staat het Flowerdome in Eelde weer in het teken van de Internationale Oldtimerbeurs. Al jaren wordt in het noorden van Drenthe in deze tijd van het jaar een gevarieerd evenement samengesteld. De editie van dit jaar heeft ook weer het nodige in petto voor de bezoeker.

Verscheidenheid klassieke voertuigen

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van alle soorten klassieke voertuigen op twee, drie en vier wielen. Naast de meest fraaie auto’s zijn in Eelde ook oldtimer brandweerwagens, legervoertuigen en tractoren te zien. Ook aan de liefhebber van historische tweewielers is gedacht.

Belangrijke rol voor klassieker clubs

Bezoekers van de beurs kunnen kennis maken met de leden van de verschillende verenigingen. Zij vertellen graag over hun klassieke auto en de geschiedenis ervan. De aanwezige klassieker clubs strijden ook dit jaar weer om de prijzen voor de mooiste en meest informatieve stand. Bij de vele standhouders is van alles te koop om uw eigen klassieker  in een perfecte staat te brengen en te houden.

Andere entree

Bezoekers komen dit jaar overigens binnen via een andere entree. Volgens de organisatie vergroot het de “sfeer van beleving”. Op zaterdag 28 en zondag 29 november 2015 is Flowerdome Eelde (adres: Burg. J.G.Legroweg 80, 9761 TD Eelde) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Toegangsprijs en korting

De toegangsprijs bedraagt € 12,50 euro. Bezoekers komen echter in aanmerking voor een korting op de entreeprijs. Via de website van het festival kan een kortingsvoucher worden gedownload. Het moet worden ingevuld. Vervolgens kan de kortingsbon in het Flowerdome worden ingeleverd. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is overigens gratis.

Let op, controleer altijd voordat u vertrekt of een evenement wel door gaat.

Bron Auto Motor Klassiek