Mercedes-Benz Club Nederland bij Stolk Balkbrug

Op zondag 20 mei 2018, 1e Pinksterdag, zijn de leden van Mercedes-Benz Club Nederland uitgenodigd voor een ochtend bezoek met  technische uitleg over Mercedes klassiekers bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug.

Een mooie gelegenheid om dit te combineren met een bezoek aan het Oldtimer festival in Balkbrug

Oldtimer Festival om de hoek bij Stolk in Balkbrug

Binnenkort wordt in Balkbrug  het Oldtimer Festival weer georganiseerd. Dit jaar al voor de zevende keer. Vele vrijwilligers zijn al weer druk bezig met de organisatie van dit geweldige oldtimer evenement. Niet alleen buiten op het terrein zijn veel oldtimers te zien, ook binnen in de naastgelegen Diamanthal is genoeg te bekijken. Op beide dagen zijn er verschillende demonstraties. Zo is er een prachtige oude stoomwals, de Hendrik-Jan uit het jaar 1926, deze zal over het terrein rondrijden. Alle voertuigen 25 jaar of ouder, zijn welkom en te bewonderen. De MBCN is het gehele weekeinde met een stand aanwezig.

MBCN zomerevenement 2011

De MBCN is al eens eerder bij familie Stolk op bezoek geweest. Zo heeft het Mercedes-Benz Club Nederland zomerevenement van 2011 bij Stolk in hun Mercedes klassieker service centrum plaatsgevonden. Na een rit van 100 kilometer met start in Balkbrug en eindstop bij familie Stolk was er als afsluiting een geweldig Barbecue in de boomgaard van de familie.

Technische ochtend

Vorige jaar was er geen gelegenheid voor Mercedes klassieker clubs om de werkplaatsen van Stolk in Balkbrug te bezoeken. Dit voorjaar zijn er een flink aantal verzoeken ingewilligd. Het bezoek van de Mercedes-Benz Club Nederland is voorlopig de laatste mogelijkheid voor een clubbezoek in 2018. Heeft u interesse in een club evenement op ons Mercedes klassieker service centrum in 2019? Zorg dan dat u er vroeg genoeg bij ben. We hebben maar een beperkt aantal dagen per jaar ruimten en tijd om ons klassieker service centrum hiervoor vrij te maken en moeten dan ook elk jaar weer een aantal aanvragers helaas teleurstellen.

Programma

Inloop: 09.45 koffie/thee/koek

Aanvang rondleiding met technische uitleg 10.15 uur

Afsluiting tot ca. 12.15 uur

Daarna op eigen gelegenheid vertrek naar Oldtimer festival Balkbrug

Adres:

Stolk Balkbrug

Groot oever 8

7707PV Balkbrug

Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers

Inschrijven uitsluitend voor MBCN leden via de website van de MBCN