Mercedes-Benz W123 bijeenkomst 28 mei 2022

Mercedes w123 meeting

Na 3 jaar gedwongen pauze vanwege corona is het dan toch eindelijk zover, er komt weer een Mercedes w123 bijeenkomst.

4e Mercedes w123 meeting bij monumentale benzinepomp

Op zaterdag 28 mei 2022 vindt de 4e Noord-Duitse Mercedes w123 bijeenkomst plaats in Hamburg. Liefhebbers met hun Mercedes w123 treffen elkaar daar tussen 11.00 en 17.00. Locatie is het monumentale benzinestation Brandshof in de Hamburgse wijk Rothenburgsort. Ongeveer 70 voertuigen kunnen parkeren op het parkeerterrein van de historische benzinepomp. Klassiekers uit de serie w123, S123, C123, V123, F123 mogen op deze parkeerplaats staan. In de straten rondom het terrein is meer parkeerruimte, mocht de parkeerplaats vol zijn. Volg u a.u.b. aanwijzingen van de parkeerwachten op.

Corona maatregelen

Let op, Er kunnen wijzigingen in het coronabeleid zijn. Waarschijnlijk zijn eind mei alle beperkingen opgeheven, maar dat moet nog worden bevestigd. Alle deelnemers worden via email op de hoogte gehouden over de regels.

Commerciële verkoopstand met Mercedes onderdelen

De tankstationeigenaren Jann de Boer en Alex Piatscheck vragen om op de dag van het evenement geen commerciële verkoopstands met nieuwe en gebruikte onderdelen op het terrein te plaatsen. Onderling als particulier liefhebber van de Mercedes w123 onderdelen uitwisselen is wel toegestaan.

Hoe inschrijven voor w123 bijeenkomst

Via email dient u zich in te schrijven. Dit kan  bij onderstaande organisator

Jürgen Lüken

juergen.lueken@t-online.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.