Oldtimer Show vrijdagavond 17 Juni regio Balkbrug

Welkom zijn oldtimer brommers  motoren  auto’s  vrachtwagens trekkers legervoertuigen en bezoekers

Heeft u zin in een avondje uit met uw klassieker of oldtimer? Schrijf u  dan in voor de Jansen Midzomer Oldtimer show op vrijdagavond 17 juni in Nieuwleusen. Heeft u zelf geen klassieker of oldtimer, kom dan gezellig kijken.

Jansen Midzomer Oldtimershow

Tijdens het Midzomerfestival  volgend weekeinde 17 en 18 juni in Nieuwleusen wordt op vrijdagavond bezitters van klassieker en oldtimers uitgenodigd om deel te nemen aan de Jansen Midzomer Oldtimershow. Rondom het Kulturhus de Spil is zaterdag een braderie met leuke standjes voor jong en oud. Er is zelfs een limonadefabriek en ouderwets circus theater. Een en ander wordt vrolijk aangekleed met muziek uit de regio. Een mooie gelegenheid dus om met de hele familie in pappa’s klassieker of oldtimer een leuk weekend te beleven. Het festival is gratis te bezoeken.

Mercedes klassieker liefhebber

Jansen Balkbrug, zelf Mercedes-Benz klassieker – oldtimer  liefhebber én verzamelaar hoopt op veel inschrijvingen van liefhebbers met hun klassieker of oldtimer. En nee, dat hoeft zeker geen Mercedes klassieker te zijn, alle merken zijn welkom. De bedoeling is dat de klassiekers en oldtimers zich netjes opstellen en gejureerd worden. Het gaat om de verkiezing van “De mooiste oldtimer van de regio”. Jansen Balkbrug is druk bezig met de voorbereidingen er een leuke avond van te maken. Jansen heeft veel ervaring in het organiseren van klassieker en oldtimer evenementen en verheugt zich op “De grootste oldtimershow 2022 van deze regio”

Inschrijven Oldtimer show

Let op! Om alles in goede banen te laten verlopen is het wel noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft voor de gratis Oldtimer show. U wordt verwacht tussen 17.00 en 18.30 uur.  De show duurt tot 21.00 uur. Locatie is Julianalaan Nieuwleusen

klik op deze link voor het online  inschrijfformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.