Gids naar 300 klassieker oldtimer musea Duitsland

Lekker weg met de Mercedes klassieker in Duitsland

De vakantie staat voor de deur. Na twee jaar corona kunnen we ons weer redelijk vrij bewegen. Tijd om weer met uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer op pad te gaan. Duitsland is daar heel geschikt voor. Zelf als je de taal niet echt spreekt, kun je je daar prima redden. Dus trek uw  stoute schoenen aan en ga met uwpartner, kids of beste vriend of vriendin op pad met de nieuwe gids in de hand.

Klassieker en oldtimer populair in Duitsland

In ons buurland is veel passie voor klassieker en oldtimers. Clubs zijn zeer actief en met regelmaat presenteren wij op ons Blog interessante boeken in de Duitse taal. Deze keer brengen we een gids onder uw aandacht. Nee, geen gids naar musea waar uitsluitend Mercedes klassieker en oldtimer staan. Maar een gids waar 300 musea met historische voertuigen in vermeld zijn. Natuurlijk wilt u deze niet allemaal bezoeken. Maar met deze gids in de hand kunt u een prima keuze maken welk musea wel interessant voor u zijn.

Gids met routeplanner op uw telefoon

In de gids vindt u behalve informatie over de collectie ook de locatie van de oldtimer verzameling. En uiteraard is er een routeplanner aan gekoppeld, zodat u ontspannen naar uw bestemming kunt rijden. Het gebruik van de website is geheel gratis. Niets houdt u nog tegen om deze zomer weer fijn op pad te gaan.

Gratis website met alle data klassieker en oldtimer musea

De nieuwe website  is toegankelijk op elk apparaat, p.c. laptop, I-Pad of smartphone. De zoekmachine op de site helpt u de verzameling te vinden die u aanspreekt. Dan rest ons alleen nog u veel plezier toe te wensen

Klink hier voor link  naar website Oltimermuseen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.