Duitse r107 club op bezoek bij Stolk in Balkbrug

Zaterdag 8 juni 2019 komt de Duitse r107 club op bezoek bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug.

Het betreft de leden van afdeling Rt484, afkomstig uit de Duitse regio Bentheim. Enkele Mercedes r107 liefhebbers uit het Nederlands grensgebied Twente/Overijssel/Drenthe  zijn ook aangesloten bij deze Duitse r107 afdeling. De dag begint met ontvangst en daarna een rondleiding met technische uitleg door het bedrijf, waar verschillende r107 klassiekers te zien zijn. Daarna is er een goed verzorgde lunch in een nabij gelegen restaurant. Bent u lid van de Duitse r107 club, en wilt u hierbij zijn?  Geef u dan via de clubafdeling op voor dit evenement.

Rit door Reestdal met rondvaart

Voor het middagprogramma is er door Stolk een mooie rit uitgezet door het idyllische Reestdal. Die de Duitse r107 klassiekers uiteindelijk in Giethoorn brengt waar de leden met de boot een leuke rondvaart gaan maken.

Bezoek de Stammtisch van regio Bentheim / Twente

Komt u uit de regio Bentheim, of het Nederlands/Duitse grensgebied in die regio en heeft u ook een Mercedes klassieker C of R 107. Ga dan eens kijken op een gezellige Stammtisch avond net over de Grens in Duitsland.  Of neem deel aan een van de toekomstige ritten georganiseerde door afdeling  Rt484 van de Duitse 107sl-club.

Voor meer informatie  neem contact op met: Jeanette en Theo Wachtberger

E-Mail:  rt484@107sl-club.de

Tel. (+49) 05924-782536