MB R/C 107 Club technische dag bij Stolk in Balkbrug

De MB R/C 107 Club Nederland  heeft op zaterdag 24 maart 2018 een technische dag gepland bij Mercedes klassieker Specialist Stolk in Balkbrug.

20 Jarig bestaan MB  R/C  107 Club Nederland

Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor de  MB  R/C  107 Club Nederland. Het is dit jaar namelijk  20 jaar geleden dat de Mercedes-Benz  R/C  107 Club Nederland  werd opgericht.   Als sinds  januari 1998 behartigt de club de belangen van de leden als het gaat om het rijden en onderhouden van de  Mercedes-Benz R/C 107. Het bestuur, bestaande uit een enthousiast team, organiseert met behulp van diverse commissies  verschillende  activiteiten. Elk jaar weer kunnen leden zich voor een aantal ritten aanmelden. Ook kunnen leden meerdere keren per jaar op verschillende locaties door heel Nederland zelf sleutelen aan hun auto. Er is dan altijd iemand van de technische commissie aanwezig om hierbij advies en hulp te bieden.  Verder worden er meetings en informatie dagen georganiseerd.

Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug

Vanwege het 20- jarig jubileum heeft de MB 107 club dit jaar nog meer evenementen gepland dan normaal. Zo heeft de club het eerste evenement van 2018 al gepland op zaterdag 24 maart bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkburg.  Restauratiecentrum Stolk in Balkbrug, opgericht in 1950,  is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in onderhoud, reparatie en restauratie van Mercedes-Benz oldtimers, youngtimers en klassiekers.  Naast het werk aan de Mercedes Klassiekers houdt Maria Stolk zich ook nog altijd bezig met het restaureren van museale rijtuigen in bezit van musea en kastelen.

Rondleiding met technische uitleg

Deze dag krijgen de leden van de MB  107 Club  een rondleiding door het bedrijf en opslag van 1.300m2 met uitleg over diverse technische zaken.   Er kunnen vragen gesteld worden over periodiek onderhoud, antiroestbehandelingen, cabriodaken, type oliën , voordelen Evans waterloze koelvloeistof, lederrestauratie, plaatwerk of restauratie van houten interieurs et cetera .

Ontvangst is om 10.00 uur en na een kopje koffie en koek zal de rondleiding om 10.30 uur beginnen. Lunch is inbegrepen en de dag eindigt rond 15.00 uur. Sommige afdelingen zijn verwarmd tot 16/18 graden, maar andere afdelingen zijn onverwarmd dus hou hier rekening mee met uw kleding.

Bent u lid van de MB R/C 107 Club Nederland , en wilt u dit niet missen?  Wacht dan niet te lang want er is plaats voor maximaal 35 personen.  inschrijving sluit op zondag 18 maart.

Voor clubleden die zich willen aanmelden bezoek de website van de MB  R/C  107 Club

Tot ziens op 24 maart 2018!