Techno Classica Essen 21-25 maart 2018

Dit jaar een jubileumjaar voor de Techno Classica oldtimerbeurs in Essen van 21-25 maart 2018.

Jubileumjaar

In 2018 vindt de Techno Classica Essen voor de dertigste keer plaats.  De Techno Classica Essen is een beurs op wereldniveau voor het presenteren van oldtimers en klassiekers.  Of u nu een leuke oldtimer of klassieker zoekt of een specifiek restauratieadres, u vindt het allemaal op deze oldtimerbeurs in Essen Duitsland. Maar, alleen kijken mag ook. En ik beloof u, er is meer dan genoeg te zien. Let wel, als u pech hebt komt u zo veel oude bekende tegen dat u aan het einde van de dag nog niet een kwart gezien heb van wat er allemaal staat. Maar goed, dan bent u wel weer lekker helemaal bijgepraat.

Oldtimerbeurs

Voor de meeste Nederlanders ligt deze top oldtimerbeurs op een bereik van maximaal  drie en een half uur met de auto vanaf het huisadres. Al met al dus goed bereikbaar voor Nederlandse oldtimer en klassieker liefhebbers. En die Nederlandse liefhebber vindt je  dan ook in overvloed op deze spetterende oldtimerbeurs. Meestal likkebaardend bij de pronkstukken die staan opgesteld. Al dat mooi wat daar te zien is, doet menig oldtimer hart sneller laten kloppen.

Techno Classica oldtimerbeurs

Even wat cijfertjes . Wat kunt u op Techno Classica oldtimerbeurs in Essen verwachten?  Een ding is zeker, u bent daar niet alleen.  Het aantal te verwachten bezoekers staat op  185.000 oldtimer en klassieker liefhebbers uit maar liefst 41 verschillende landen.  Er staan meer dan 2700 klassiekers en oldtimers te koop. U komt ogen en vooral tijd tekort, want u zult langs  1250 exposanten moeten lopen uit 30 verschillende landen.  Trek dus vooral goede wandelschoenen aan. Want  u gelooft het niet, de beurs is 120.000 m2 groot, verdeeld over 21 hallen. Er zijn meer dan 200 clubs en belangen groepen aanwezig.  Wees er vroeg bij, want aan 1 hele dag hebt u niet genoeg om alles te kunnen zien. Het is genieten en nog eens genieten op Techno Classica Essen voor oldtimer en klassieker liefhebbers. Zorg dat u dit niet mis, en wees er vroeg bij. Maar let op, nog een laatste tip. Zorg dat u direct na sluitingstijd de juiste pendelbus neemt naar de parkeerplaats waar uw auto ver weg geparkeerd staat. Want die pendelbus  stopt na afloop van de beurs al heel snel met rijden en dan wordt het nog eens kilometers lopen naar de parkeerplaats of het zoeken naar een taxi.

De beurs is van 21 t/m 25 maart 2018 .

Wilt u Techno Classica Essen  bezoeken , kijk dan op de website voor meer bezoekers info