Mercedes oldtimers op 1 maart weer de weg op!

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het weer zo ver. De Mercedes oldtimer mag weer de weg op!

Met een temperatuur verwachting van min 10 komende week is het nog bijna niet voor te stellen. Nog 2 nachtjes slapen en dan is het weer zo ver. Op 1 maart mogen onze “jongens” weer mee op stap. En geloof het of niet, dat is al over 2 dagen! De Mercedes oldtimers en  Klassiekers  die in de overgangsregeling zitten mogen weer mee naar buiten de weg op!

In een periode dat de schaatsliefhebbers hun schaatsen aan het slijpen zijn en dromen over een komende Elfstedentocht , droomt de Mercedes oldtimer en klassieker liefhebber over heel iets anders. Voor de klassieker liefhebber is de winterperiode echt over 2 nachtjes voorbij en mogen zij weer gaan genieten van hun hobby.

Winterstalling

Voor menig Mercedes oldtimer en klassieker liefhebber een moment om naar uit te kijken. Er wordt dan ook al weer druk gewerkt.  De oldtimers en klassiekers moeten uit hun winterstalling tevoorschijn gehaald worden en gewekt uit hun 3 maanden lange winterslaap.  En dat valt niet altijd mee, want stilstaan is niet zo best voor een oudje. Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u uw klassieker het beste kunt voorbereiden op zo’n stilstand periode?  Wellicht een goede tip ter voorbereiding voor de volgende winterslaap.

Intussen zijn de Mercedes club al weer druk bezig met het organiseren van evenementen voor hun leden. Ook dit jaar bezoeken een aantal clubs in het voorjaar ons bedrijf. Zorg dat u er bij bent en uw vragen kan stellen over bijvoorbeeld wat de beste voorbereidingen zijn om uw klassieker goed door de winterslaap heen te krijgen.

Overgangsregeling voor klassiekers

Wilt u meer weten over wat de “de overgangsregeling” nu eigenlijk is. Of wilt u weten of u met uw Mercedes klassieker gebruik kunt maken van de overgangsregeling?  U betaalt dan slecht  €125,– per jaar aan wegenbelasting, met die beperking dat uw klassieker van 1 november tot 1 maart de weg niet op mag.

Wilt u hier meer over weten, kijk dan op de site van de de belastingdienst

Is uw Mercedes oldtimer al weer helemaal klaar om de weg op te gaan?

Zo niet , maak vandaag nog een afspraak bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug.

contact