Mercedes w123 club op bezoek bij Stolk

Op zaterdag 9 april  bezocht de Mercedes –Benz w123 club Mercedes Klassieker specialist Stolk in Balkbrug

Op een van de eerste mooie voorjaars-dagen van dit jaar had de Mercedes w123 club een evenement gepland in het mooie Reestdal in de kop van Overijssel.

De dag begon met de algemene leden vergadering in  café restaurant Het  Vergulde Ros . Na de vergadering was het tijd voor een mooie zonnige rit door het Reestdal.

Rond half vier arriveerde de lange stoet van  Mercedes w123 type bij Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug.  Waar een rondleiding door het hele bedrijf gepland stond. Uiteraard stond er bij Stolk een mooie gave Mercedes w123 op de brug in de garage.

Tijdens de anderhalf uur durende rondleiding werd er aan de hand van de Mercedes klassiekers  aanwezig in het bedrijf uitleg gegeven over hoe belangrijk het is originaliteit te koesteren en te behouden, maar ook over het op tijd uitvoeren van noodzakelijke onderhoud om grote schade aan bijvoorbeeld de motor of onverwachte rem problemen problemen te voorkomen.

Na de rondleiding vertrok de stoet naar buurman partycentrum  Klein Oever  waar door Stolk en sponsor Jansen Balkbrug een hapje en drankje werd aangeboden.  Er werd nog lang nagepraat en uiteraard is er uitgebreid aandacht besteed aan de komende Mercedes-Benz type 123 wereldrecordpoging voor Guiness Book of Records in Balkbrug op 5 juni 2016.

Wilt u daar meer over weten? klik op de blauwe info knop

MEER INFORMATIE