Leden Duitse Mercedes club VDH op bezoek bij Stolk Balkbrug

5 sterren Google recensie uit Duitsland >> Beste Werkstatt der Welt.!!!

 

Duitse Mercedes klassieker club bezoekt Jean-Louis Stolk in Balkbrug

Op 27 mei hadden wij een technische dag in ons bedrijf met leden van de Mercedes-Benz R/C 107 SL-Club Deutschland en op  28 mei 1e Pinksterdag 2023 bezocht een aantal leden van de Duitse Mercedes club VDH ons bedrijf.

VDH is een 20 jaar oude zeer actieve club met leden verspreid over heel Duitsland. Onder de leden liefhebbers van een grote diversiteit Mercedes-Benz types zoals de  W 108 / 109 W 110 / 111 / 112  W 113 R 107 etc. En dit is niet zo maar een clubje, nee leden van deze club zijn overwegend echte fanaten die ook zelf met succes sleutelen aan hun Mercedes oldtimer en precies weten waar Abraham de mosterd haalt.

Nog eens 5 sterren >> Toller Betrieb, für Klassiker mit dem Stern

Vroegtijdig arriveert een gemêleerde verzameling oldtimers uiteenlopend van “redelijk jong” tot zeer exclusief op ons terrein. De dames en heren voelen zich zichtbaar thuis bij deze Duitse Mercedes-Benz klassieker en oldtimer club. Enthousiast komt het gezelschap binnen. Deze klassieker liefhebbers variërend van jong tot middelbare leeftijd zijn gewent om thuis te komen met olie en vet  achter hun oren en staan zichtbaar met “opgestopte mouwen” en de armen wijd bij elke klassieker in ons garage te smullen om overal in en onderdoor te kruipen. Deze mannen, enkele vergezeld door gelijkgestemde partners, spelt je niets op de mouw. Bij deze mannen valt je binnen 1 minuut door de mand met lul verhaaltjes. Aanvankelijk is het enthousiasme zo groot dat de groep moeilijk in toom te houden is, de “Mercedes stoom” komt gewoon uit hun oren. En ze willen overal het fijne van weten. Deze fanaten willen nog veel meer kennis naar binnen slurpen, en een bezoek aan ons bedrijf is daar uitmuntend geschikt voor.  Jean-Louis Stolk is voor de meeste leden geen onbekende, met enige regelmaat ontmoet hij leden van Duitse Mercedes klassiekers Clubs in Duitsland.

Het regent 5 sterren > Sehr kompetent und hat mit viel Fachwissen gepunktet.  Super

En hoe mooi is het dan als je na zo’n weekeind met urenlang intensief vaktechnisch de diepte in kletsen met echte Mercedes-Benz kenners je een flink aantal 5 sterren Google reviews  ontvangt met teksten als :

 

” Beste Werkstatt der Welt.!!!”

— Markus Schulte

 

” Toller Betrieb, für Klassiker mit dem Stern”

— Danny Helwich

 

“Sehr kompetent und hat mit viel Fachwissen gepunktet.  Super”

— Josef Brüning

 

Dan kan je Pinksterweekeinde toch niet meer stuk!