Klassieker beurs in Essen 23-27 Maart 2022

Techno Classica Essen

Eindelijk is het weer zo ver, na 2 jaar afgelast te zijn lijkt het nu niet meer mis te kunnen gaan. De 32e editie staat voor de deur, nog maar een paar nachtjes slapen. Deze internationale klassieker beurs opent haar deuren van 23 tot 27 maart 2022. Maar let op, 23 maart is alleen voor de Happy View.

Verzamelaars klassiekers te koop

Bent u nog nooit op deze klassieker beurs geweest, wees dan voorbereid. Doe u beste wandelschoenen aan, want het betreft hier een oppervlak van 120.000 m2. verdeelt over 10 hallen en 4 openlucht pleinen. En de volgende cijfers zullen u oren doen klapperen, in 2019 waren er meer dan 1.250 exposanten uit ruim 30 verschillende landen. Verder waren er ruim 200 klassiekers clubs aanwezig. En stonden er ruim 2700 verzamelaars klassiekers te koop. U komt ogen en tijd tekort. Maak dus een plannetje wat u graag wilt zien.

Parkeren is goed geregeld, maar let op!

Voor de meeste Nederlanders ligt deze top klassiekerbeurs op max 3,5 uur rijden met de auto. Beste zorgt u ervoor  vroeg aanwezig te zijn. Ben u wat later en staat u heel ver weg, dan rijden er pendel bussen. Maar let op! Wees wel op tijd voor de laatste bus, die vertrek kort na sluitingstijd van de beurs, want anders heeft u een probleem. En vergeet niet op welke parkeerplaats uw auto staat, want het zijn er heel veel.

De Techno Classica vindt plaats in MESSE ESSEN, Messeplatz 1, 45131 Essen

Wilt u tickets reserveren of een plattegrond downloaden klik dan verder……

Veel plezier in Essen!