Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie aan uw Mercedes Klassieker of oldtimer

Onderhoud en reparatie 1 Onderhoud en reparatie

 

Onderhoud en reparatie Mercedes-Benz Klassieker of oldtimer

Stolk Balkbrug is specialist in onderhoud en reparatie aan uw Mercedes-Benz klassieker of oldtimer. In onze goed ingerichte werkplaatsen kunt u terecht voor onderhoud, service, reparatie en restauratie van Mercedes oldtimers en klassiekers vanaf het eerste auto uur dat er auto’s gebouwd werden tot aan bouwjaar circa 2000.

Wij werken snel, vakkundig en tegen concurrerende prijzen.

De kennis van onze monteurs op het gebied van zeer specialistisch onderhoud en reparatie aan Mercedes-Benz klassiekers wordt regelmatig in Duitsland bijgeschoold.
Wij beschikken over vele Mercedes Benz speciaal gereedschappen, ook wel Mercedes-Benz Sonderwerkzeuge genoemd. Zodat onze monteurs snel, vakkundig en tegen concurrerende prijzen aan uw Mercedes klassieker of oldtimer kunnen werken.

Afspraak maken

Lees eerst de meest gestelde vragen over een 1e afspraak met uw oldtimer in onze Mercedes-Benz garage.

Wie is Jean-Louis Stolk

Jean-Louis Stolk  is o.a. Technisch adviseur Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland. Hij is regelmatig in Duisland te vinden voor zeer specialistische bijscholing maar ook als spreker bij technische clubdagen. Een door Mercedes-Benz Club Nederland (MBCN) aanbevolen allround Mercedes klassieker specialist. Met enige regelmaat verschijnen er interessante artikelen van zijn hand in het MBCN clubblad “de Zilverster”  Zoals b.v. het artikel Mercedes R/C 107 uitleg over de verschillende modellen.  Verder is hij bekend onder Mercedes klassieker liefhebbers door de YouTube video’s gemaakt in zijn eigen garagebedrijf en schrijft hij met enige regelmaat interessante Blogberichten met tips en nieuwtjes.

Werkplaats handboeken en speciaal gereedschap

Naast het zeer vele Mercedes-Benz  speciaal gereedschap geschikt voor het repareren en onderhoud aan Mercedes Klassiekers, beschikken wij uiteraard ook over universele machines en gereedschappen, zoals een Butler banden demonteer apparaat , een Hoffman geodina uitbalanceer machine, John Bean visualiner uitlijn apparatuur, verschillende hefbruggen. 40 tons pers om lagers en rubbers uit en in te kunnen persen. Bosch injector en verstuiver tester.  Een Bosch spinnenwiel opbrengst tester en nog veel meer. Uiteraard hebben we een grote verzameling van de meest uiteenlopende Mercedes werkplaats handboeken, boeken met afstel gegevens en Mercedes-Benz microfiches. Maar ook universele boeken met afstel gegevens van o.a. Bosch.

Mercedes oliën en onderhoudsproducten

Alle oliën en onderhoud producten waar wij mee werken zijn origineel Mercedes-Benz of Mercedes-Benz goedgekeurde producten aan de hand van de data bladen die Mercedes-Benz vrij geeft.

Familiebedrijf

Mercedes klassieker specialist Stolk in Balkbrug is een klein  familie bedrijf gevestigd in het Reestdal in Overijssel. Trotse eigenaar Pierre Louis en Maria Stolk rijden al heel hun leven in een Mercedes-Benz . Hun ouders, aan beide kanten, reden ook al in een Mercedes-Benz . En ook de derde generatie Jean-Louis Stolk rijdt vanaf dag één na het behalen van het rijbewijs in een Mercedes-Benz. Inmiddels is de Mercedes van toen, de klassieker van nu. Auto’s waar je nog ouderwets aan moet sleutelen.

Neem met mij contact op over dit onderwerp

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.