Zoekt u een Mercedes oldtimer specialist?

Bent u op zoek naar een goede Mercedes-Benz oldtimer / klassieker garage? Bekijk eens onze werkplaats YouTube video’s en oordeel zelf of u uw geliefde Mercedes-Benz klassieker aan ons toevertrouwt.

Ons YouTube kanaal: Mercedes Klassieker Service Stolk

Op het YouTube kanaal van Mercedes klassieker Service Stolk in Balkbrug zijn de afgelopen 6 jaar  210 verschillende  korte video’s  geplaatst. Bekijk de lijst met video’s in het YouTube kanaal tot nu toe.  En met enige regelmaat wordt dit verder aangevuld. Video’s zijn gemaakt door Jean-Louis Stolk in onze eigen werkplaats tijdens het werk aan verschillende  klantenauto’s.  Abonneer u gratis op ons YouTube kanaal. Geen angst, u wordt zeker niet overspoelt met meldingen van nieuwe video’s, gemiddeld plaatsen we 2 tot 3 video’s per maand en soms weer een hele poos niets.

Zien hoe wij te werk gaan

In de korte video’s ziet u uitleg en tips over verschillende werkzaamheden en oorzaken van storingen  bij Mercedes-Benz oldtimers. Nee, het zijn geen online cursussen hoe zelf uw auto te repareren. Maar, er zijn zeker video’s bij met tips voor diegene die zelf al veel sleutelervaring hebben en willen proberen het probleem zelf op te lossen. De insteek van de video’s is dat u kunt zien hoe wij te werk gaan. Wat we zoal tegenkomen en wat de oorzaak kan zijn van een specifieke klacht bij uw Mercedes klassieker.  Dit alles om te laten zien wat er zoal mogelijk is in ons bedrijf en hoever onze ervaring en kennis op dit gebied reikt.

Ook op Facebook veel beelden en korte filmpjes

Los van de YouTube video’s zet Jean-Louis Stolk met regelmaat korte filmbeelden of foto’s op Facebook. Dit doet hij veelal op zijn eigen Facebookpagina en als hij het niet vergeet deelt hij deze informatie ook op de Facebookpagina van deze website.  Wilt u regelmatig zien waar wij mee bezig zijn, wordt dan Facebook vriend van beide Facebook pagina’s.

Jean-Louis Stolk  is o.a. Technisch adviseur Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland. En een door Mercedes-Benz Club Nederland (MBCN) aanbevolen allround Mercedes klassieker specialist.

Volg deze link voor het maken van een kennismakingsafspraak,