Twee technische dagen met Jean-Louis Stolk – mei 2023

Twee technische dagen met Jean-Louis Stolk – mei 2023

 

Na een heel lange coronastop van alle Mercedes klassieker technische dagen en Mercedes-Benz club evenementen komt langzamerhand weer een aantal meetings op de agenda.

13 mei 2023 technische zomercheck Mercedes R/C 107

In mei zijn er een tweetal technische dagen waarbij Mercedes klassieker specialist Jean-Louis Stolk aanwezig is. De eerste technische dag is op 13 mei in Thüne Duitsland. Hier vindt voor de Leden aangesloten bij de Mercedes-Benz R/C 107 SL-Club Deutschland de Sommercheck 2023 plaats. Jean-Louis-Stolk, een van de technisch adviseurs van Mercedes-Benz R/C 107 club Duitsland, bekijkt hier samen met een aantal Duitse collega’s 107 specialisten de klassiekers van de clubleden; de zogenaamde zomercheck.

27 mei 2023 technische dag bij Jean-Louis Stolk in Balkbrug

Op zaterdag 27 mei is er een Mercedes 107 technische dag waarbij Jean-Louis Stolk een aantal leden van de Mercedes-Benz R/C 107 SL-Club Deutschland voor de 2e keer ontvangt in zijn Mercedes klassieker garage in Balkbrug.

27-28 mei tweedaags Oldtimerfestival in Balkbrug

In de middag vertrekt het gesloten gezelschap voor een kleine tourrit richting het Oldtimerfestival in Balkbrug. Na vorig jaar een moeizame start na corona van slechts een eendaags festival  is de 10e editie van het  Oldtimerfestival dit jaar weer als van ouds twee volle dagen.

Mercedes-Benz Club Nederland (MBCN)

Op het Oldtimerfestival in Balkbrug 2023 is ook Mercedes-Benz Club Nederland vertegenwoordigd met de bekende clubstand. Mercedes klassieker specialist Stolk is sinds vele jaren trouwe sponsor van MBCN én Oldtimerfestival   Balkbrug