Becker radio’s voor Mercedes-Benz klassiekers

Welke Becker voor uw Mercedes Klassieker

Christoph Rieger werkt al jarenlang met Becker radio’s voor Mercedes-Benz auto’s. En laten die auto’s nu onze klassiekers zijn. Iemand waar we veel van kunnen leren dus. En deze kennis ook graag met ons wilt delen. Nu de kans dus om uit te zoeken welke Becker radio er in uw Mercedes klassieker hoort. Zo maakt u uw Mercedes klassieker compleet.

Boek over Becker Radio’s periode 1995-2005

Als tweede publicatie in deze serie bevat dit boek alle Becker-radiomodellen die van 1995 tot 2005 af fabriek in een Mercedes werden ingebouwd. Alle Din1 schachtapparaten die tot het einde door Mercedes werden aangeboden zijn inbegrepen. De radio’s zijn zeer gedetailleerd geïllustreerd, met alle technische gegevens, bedienings- en aansluitmogelijkheden. Voordelen van de technologie van de verschillende modellen worden aan de lezer uitgelegd, wat het veel gemakkelijker maakt om een ​​aankoopbeslissing te nemen voor een specifieke radio op de relevante markten en/of internetplatforms.

Becker radiomodellen tabel met bouwjaren

Bovendien kunnen alle radiomodellen worden toegewezen aan het respectieve bouwjaar van uw Mercedes klassieker met behulp van een tabel met bouwjaren. Dit betekent dat u gericht kunt zoeken naar de juiste radio met specifieke technische eisen. Ook inbegrepen en beschreven zijn diverse accessoires zoals cd-wisselaars of alternatieven.

Het boek omvat:

  • 64 pagina‘s
  • 80 afbeeldingen
  • Hardcover
  • ISBN: 978-3-9814124-2-00-6
  • Prijs: € 25,95

Te bestellen op: http://www.meinfachverlag.de/  of in de reguliere boekwinkel

Wilt u meer weten over deze Becker Radio boeken of rechtstreeks contact opnemen met de auteur klik dan op >> deze link