Uw klassieker brengen en ophalen tijdens coronacrisis gaat gewoon door

Wij zijn open en werken rustig aan uw voertuig door

Voor onze vaste klanten die de situatie van ons bedrijf goed kennen, zal het duidelijk zijn dat wij rustig door kunnen werken aan onze opdrachten.

Klassieker brengen en ophalen

Het veilig brengen op ophalen van uw Mercedes klassieker is ook in deze moeilijke tijd zonder meer mogelijk. Vanwege de situatie omtrent het coronavirus hebben we echter wel onze bezoekmogelijkheden aangepast. Voor uw en onze gezondheid volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Bij het maken van een afspraak, informeren wij u tot in detail hoe te handelen.

We zetten alles even op een rijtje:

  • Wij hebben ruime voorraad onderdelen
  • Wij kunnen nog gewoon onderdelen bestellen
  • Uw klassieker ophalen als hij klaar is gewoon mogelijk, uitsluitend op afspraak
  • Uw klassieker brengen is gewoon mogelijk, uitsluitend op afspraak
  • U kunt gebruikmaken van onze ophaal en brengservice, klik door voor info
  • Wij houden u tijdens het werk, zoals altijd, op de hoogte via WhatsApp video’s, klik door voor info 
  • Wij zijn gewoon via telefoon of email bereikbaar
  • Bezoek is tot nader order niet mogelijk
  • Wij brengen of halen u niet meer naar of van het trein station

Hoe kunt u op dit moment uw klassieker bij ons brengen en ophalen

Onze vaste klanten weten dat onze woningen en  bedrijfspanden gelegen zijn achter een afgesloten inrijpoort met intercom. Bij het hek en op het terrein zijn enkele beveiligingscamera’s.  Na het maken van een breng of ophaal afspraak kunt u op de afgesproken tijd aanbellen bij de intercom van het afgesloten toegangshek. U kunt dan met ons spreken en wij openen het hek voor u. Bellen op de GSM mag ook. Bij de garage van de woning kunt u uw klassieker neerzetten of ophalen. Vooraf spreken we met u af waar u de sleutel kunt neerleggen of pakken. Daarna kunt u het terrein door het hek verlaten, het hek opent automatisch bij uw vertrek. Wacht na het doorrijden 5 seconden totdat u ziet dat het hek zich weer achter u sluit. Als u een auto gebracht hebt staat uw klassieker nu veilig achter de afgesloten poort. Wij halen de neergezette auto daar snel weg en verplaatsen hem naar de werkplaats of achter op het terrein en sluiten de auto goed af.

Desinfecteren

Wij desinfecteren de klassiekers bij binnenkomt. En doen dit ook als de auto weer klaar staat om door u opgehaald te worden.

Meekijken via WhatsApp of ouderwets bellen

Onze vaste klanten weten dit al lang. Stolk was een van de eerste die u regelmatig laat meekijken tijdens het werk aan uw klassieker via WhatsApp filmpjes op uw telefoon. Maar ouderwets bellen voor overleg kan natuurlijk ook.

Nederlanders worden opgeroepen om dit jaar in eigen land op vakantie te gaan

Veel ondernemers zijn keihard getroffen door de coronacrisis. Daarom worden Nederlanders  opgeroepen om dit jaar in eigen land op vakantie te gaan. De Friese provinciebestuurder Avine Fokkens-Kelder pleit ervoor om de zomer niet in Zuid-Europa door te brengen, maar een keertje hier te blijven. Volgens haar heeft bijvoorbeeld Friesland veel te bieden. Zij wijst daarbij op het IJsselmeer, het merengebied, Gaasterland en de Waddeneilanden. In heel  Nederland is genoeg moois te zien en te beleven. Zorg dat uw klassieker op tijd klaar staat, als straks genieten van ons mooie land weer mogelijk is.

Neem contact op voor een afspraak